Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği, Hamamyolu Caddesi Saatli Park’ta düzenlediği basın açıklaması ile teröre tepki gösterdi.

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı Açıklaması
Kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı, milli birlik ve beraberliğe saldıran başta PKK, FETÖ, DAEŞ, PYD-YPG ve DHKP-C’nin milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacağını söyledi.

Ülkeyi alçaklara, kahpelere bırakmayacak kararlılık, cesaret ve dirayete sahip bulunduğunu belirten Urfalı, “Her türlü terörizmin kuklalarına ve bunların kuklacılarına, finansörlerine ve iş birlikçilerinin topuna birden diyoruz ki; Türk asla diz çökmez. Bu dersi Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon’da, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da almadınızsa, hazırız buradayız bekliyoruz ya bekleyin geliyoruz” dedi.

Devlet yönetmenin ciddiyet, kararlılık, tarihin kodlarını geleceğe taşıyabilen ufuk ve fedakarlık istediğini belirten Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı şunları söyledi:

“Artık cumhuriyetimizin, devletimizin ve ülkemizin egoları şişkin siyasilere ve yöneticilere değil, özü, sözü bir, millete sevdalı, devlete sadık, hizmet aşığı ve milli mirlik ve beraberlik ruhuna inanan gönüllere ihtiyacı vardır. Bu nedenle ayrımcılık batağından çıkarak, bundan sonraki süreçte mutlaka kamunun her kademesinde ‘Ehliyet, Liyakat ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Büyük Türk Milleti’ne sevda, bağlılık ve sadakat’ ilkesinin tek ve yeter şart olması sağlanmalıdır. Aziz Türk Milleti acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır. Sözlerinin anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir. Yalan ve bahane üretiminin son durağı çoktan geride kalmıştır. Hain terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, devletsiz, milletsiz, vatansız, bayraksız, ezansız asla diyerek yardan, anadan, candan vazgeçen şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”
Kaynak: İHA