Başkan Alemdar Serdivan İlçe Emniyet Müdürüne Taziye Ziyareti

Serdivan ilçe Emniyet Müdürü Cevdet Elyıldırım’ı, AK Parti Serdivan ilçe Başkanı Osman Çelik ve teşkilat üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Alemdar Serdivan İlçe Emniyet Müdürüne Taziye Ziyareti
Yaşanılanların, bin yıldır vatanımız olan bu topraklardaki varlığımızı kabul edemeyenlerin, buldukları her fırsatta milletimize yaptıkları hainliklerin yeni bir dalgası olduğunu ifade eden Başkan Alemdar, ülkemiz üzerinde oynanan planların asla amacına ulaşamayacağını vurgulayarak, “Biliyoruz ki, pek çok farklı isim altında faaliyet gösteren, ama hepsinin de amacı aynı olan terör örgütleri sadece birer piyondur. Asıl mesele, 15 Temmuz’da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf etmiş yeniden ayağa kalkarak, güçlenen, dostlarının umudu hâline dönüşen Türkiye’yi, kendi akıllarınca sindirme meselesidir. Masum hayatları yok eden terörü, gizliden veya alenen destekleyenlerle, teröriste terörist diyemeyenler onlarla aynı çatı altındadır ve aynı amaca hizmet etmektedirler. Masum hayatları yok eden teröristlerden hiçbir farkları yoktur” dedi.

Terör eylemi kimden gelirse gelsin, ülkemizi köşeye sıkıştırma, birlik ve beraberliğimizi zedeleme ve yok etme amacı taşıdığını dile getiren Yusuf Alemdar, “Milletimiz ağır bir imtihandan geçiyor. Biz Allah’tan başka hiç kimsenin huzurunda diz çökmeyen bir inancın neferleriyiz. Terörün, destekçilerinin ve arkasındaki güçlerin üstesinden hep birlikte geleceğimizden şüphemiz yok. Bu alçaklarla mücadelede milletimizin vakarlı duruşu her şeyden önemlidir. Aziz milletimizin hakkını korumak için bu teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin üzerine en şedit, en tavizsiz şekilde gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Saldırıyı bir kez daha şiddetle kınadıklarını ifade eden Alemdar, “Milletimizin böyle acıları bir daha yaşamaması dileğiyle bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri lanetliyoruz. Saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Mevlit Kandili arifesinde yaşanan hain saldırının, terörün hiçbir değer tanımadığının en bariz örneği olduğunu belirterek bu gecenin hazreti Muhammed’in dünyaya teşrif edişinin 1445. yıl dönümü olduğunu hatırlatan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de, “Bu mübarek gecenin tıpkı Peygamber Efendimiz ’in dünyaya ilk gelişi gibi tüm İslam Alemi’ne ve ülkemize barış, huzur ve hayırlar getirmesini; milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini, geleceğimizi aydınlatmasını dua ile niyaz ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA