Maestro Sakpınar'dan Çocuk Senfoniye Ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Sanat Danışmanı ve Türkiye’nin başarılı müzik isimlerinden Maestro Ender Sakpınar, Tepebaşı’nın çocukları ile buluştu.

Maestro Sakpınar'dan Çocuk Senfoniye Ziyaret
Çocukları müziğin büyülü dünyası ile tanıştıran Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası başarılı çalışmaları ile Türkiye’nin önemli müzik isimlerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Sanat Danışmanı ve uluslararası alanda da büyük başarılara imza atan Maestro Ender Sakpınar, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın çalışmalarını izlemek ve çocuklar ile tanışmak için bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sakpınar çalışmaları izleyerek çocuklarla sohbet etti. Şef Sakpınar, “Büyük bir heyecanla geldim. Sizlerle tanışmak istedim. Burada birlikte güzel bir işe imza atıyorsunuz. Müzik konusunda sabır gösterirseniz, birlikte çalışmayı öğrenirseniz aşamayacağınız sorun olmaz yeter ki yürekten çalın. Müzik uzun bir yolculuk hayat ile ilgili çok şeyler öğrenebiliyorsunuz. Birlikte bir şeyleri paylaşmayı, disiplini öğreniyorsunuz” sözleri ile kısa zamanda büyük başarıya imza atan Çocuk Senfoni Orkestrası’nın önemini ve değerini vurguladı.
Kaynak: İHA