Esentepe Mahallesi'ne Semt Konağı Yapılıyor

Kepez Belediyesi semt konaklarına bir yenisi daha ekliyor.

Esentepe Mahallesi'ne Semt Konağı Yapılıyor
Kepez Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete sunduğu semt konaklarının sayısı artıyor. Osman Gazi ve Orhan Gazi semt konaklarının ardından bu kez Esentepe Mahallesi ve çevresine hizmet verecek olan Esentepe Semt Konağı için ilk adım atılıyor. Meslek edindirme kursu, etüt merkezi, konferanslar, seminerler gibi çok çeşitli organizasyon ve eğitimlere ev sahipliği yapan semt konakları, bulundukları bölgede bir sosyal dayanışma, eğitim ve gelişim merkezi olarak hizmet veriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün hizmete sunduğu ve sayılarının artacağını ifade ettiği semt konaklarının yenisi için, 29 Kasım Salı saat 11.00’da Esentepe Mahallesi’nde temel atma töreni ile çalışmalara başlanacak.

İki kattan oluşacak yeni semt konağı, 1632 metrekareden oluşup, içerisinde 193 metrekare çok amaçlı salonu yer alacak. Aynı zamanda, fuaye alanı, derslikler, muhtarlık birimi ve vezne olarak hizmet verecek olan belediye hizmet birimi de yer alacak.

Başkan Tütüncü, sayısını daha da artırmak istedikleri semt konaklarının yenisinin temel atma törenine tüm vatandaşları davet ederek şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kepez Belediyesi Sütçüler ve Ahatlı-Kültür bölgesinin ardından bu kez Esentepe ve çevre mahallelere hizmet verecek bir merkezi daha halka kazandıracak.
Kaynak: İHA