Öğretmenlerin Günü Bile Öğrencilere Yaradı

Aydın’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri sadece öğretmenleri değil öğrencileri de sevindirdi. Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nde tertip edilen öğretmenler günü etkinliği bayram havasında geçti. Öğrenciler her zaman olduğu gibi öğretmenleri sayesinde felekten bir gün çaldı.

Öğretmenlerin Günü Bile Öğrencilere Yaradı
TEOG Sınavlarının 23-24 Kasım tarihlerinde uygulanmasından dolayı Bahçeşehir Koleji’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü gecikmeli kutlandı. Okul idaresi tarafından öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen mangal partisi, konser ve eğlence programında öğrencileri olmadan kendilerini eksik hissettiğini belirten öğretmenler kendi günlerinde bile öğrencilerine öncelik verdi. İncirliova Belediye Başkanı Kürşad Kale’nin de katıldığı etkinlikte okulun öğretmen ve öğrencileri bayram tadında bir gün yaşadı.

Anne ile çocuğun bağı nasıl ise mesleğine aşık öğretmen için de öğrencinin aynı durumda olduğunu belirten Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucularından Arif Aslan, “Kurum olarak öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde tüm bireylerin mutluluğu ile daha iyi başarıların yakalanacağını biliyoruz. Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikle hep birlikte eğlenip güzel vakit geçirdik. Gerçekten bir annenin mutluluğu nasıl çocuğunun mutluluğuna bağlı ise biz öğretmenlerin de mutluluğu öğrencisine bağlıdır. Bu nedenle öğretmenlerimiz gününü öğrencileri ile birlikte kutladı” diyerek mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Kürşad Kale’ye teşekkür de teşekkür etti.

Öğrenci ve öğretmenler düzenlenen program kapsamında doyasıya eğlenirken öğretmenler gününden en karlı çıkanlar her zaman olduğu gibi yine öğrenciler oldu.
Kaynak: İHA