GÜNCELLEME - Sinop'ta Yangın

Boyabat ilçesinde çıkan yangında üç katlı ahşap bina kullanılamaz hale geldi Bir kişinin yanan binada bulunduğunun belirtilmesi üzerine AFAD ekiplerince yapılan aramada, söz konusu kişiye ulaşılamadıKAYIP KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARININ SONUÇLANMASI EKLENDİ.

Sinop'un Boyabat ilçesinde çıkan yangında üç katlı ahşap bina kullanılamaz hale geldi.

Zincirlikuyu Mahallesi'nde Murat ve Osman Çakır'a ait üç katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevlere Boyabat Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangında bina tamamen yandı.

Bu arada yanan binanın birinci katında yalnız yaşayan ve kayıp olduğu belirtilen Hasan Akgül'ün (63) bulunması amacıyla çalışma başlatıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince yanan binanın enkazında yapılan aramadan sonuç alınamayınca binadan çıkan enkazın döküldüğü ilçe çöplüğünde arama gerçekleştirildi.

Aramalar sonucunda kayıp olduğu belirtilen Akgül'e rastlanılmadı. Ekipler, bunun üzerine çalışmalarını tamamlayarak bölgeden ayrıldı.

Öte yandan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Cumhuriyet Başsavcısı Salih Sengöz de olay yerine gelerek arama çalışmalarını takip etti.
Kaynak: AA