Kars Valisi Rahmi Doğan, İşadamlarıyla Buluştu

Kars Valisi Rahmi Doğan, yatırımcı işadamlarıyla bir araya geldi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, İşadamlarıyla Buluştu
Vali Doğan Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötegen, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Filiz Çalış ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Sangu ve 20’ye yakın işadamı katıldı.

Yatırımcı işadamlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Vali Rahmi Doğan, “ İşadamalarımızı davet ettik. Hepsini buraya çağırdık. Kim ne yapacak, kaç kişi çalıştıracak? Bunları tek tek anlatacak. Heyette karar verecek” dedi.

“İşadamlarına saat verdik. O saatte gelecek ve 15-20 dakika sunum yapacak. Bizlerde sunumun ardından karar vereceğiz diyen Doğan, “Kim istihdam oluşturacaksa, kim yatırım nasıl yapacaksa, onlara bakacağız. Kriterlerimiz açık ve net yatırım yapmak isteyen beraber yürüyeceğiz. Beraber koşacağız. Reklam yapmak isteyen adamlarla da işimiz olmayacak” diye konuştu.

Yapılan bilgilendirmenin ardından toplantıya iştirak eden yaklaşık 20 iş adamı ile tek tek görüşülecek. İşadamları hazırladıkları sunumlarla ne yapmak istediklerini anlatacak.
Kaynak: İHA