ATO'da Başkanlık Seçim Süreci

ATO Meclis Üyesi Gökçek: '188 meclis üyesinden 142'si, ATO'nun tek vücut olduğunu göstermek adına düzenledikleri imza kampanyasıyla (başkan adaylığı) bana destek verdiklerini açıkça ortaya koydular' 'Bu durum beni mutlu etti. Aynı zamanda çok büyük sorumluluk da yükledi. Bizler de elimizden gelen çabayı göstereceğiz'

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Osman Gökçek, 142 meclis üyesinin, yönetim kurulu başkan adaylığı için kendisine destek verdiklerini beyan ettiklerini belirterek, 'Bu durum beni mutlu etti. Aynı zamanda çok büyük sorumluluk da yükledi. Bizler de elimizden gelen çabayı göstereceğiz.' dedi.

Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam 188 meclis üyesinden 142'sinin, ATO'nun tek vücut olduğunu göstermek adına düzenledikleri imza kampanyasıyla kendisine desteklerini açıkladıklarını söyledi.

Bu durumun kendisini mutlu etmesinin yanı sıra aynı zamanda çok büyük sorumluluk da yüklediğini dile getiren Gökçek, 'Bizler de elimizden gelen çabayı göstereceğiz.' diye konuştu.

Seçim sürecinden sonra imza kampanyasına katılmayan meclis üyeleriyle de birlikte ATO'yu kalkındırmak adına çalışacaklarını anlatan Gökçek, 'Bana destek veren meclis üyelerinin her birine teşekkür ediyorum.' ifadesini kullandı.

Şu ana kadar kendisi dışında adaylığını resmen açıklayan kimsenin bulunmadığını kaydeden Gökçek, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini beklediğini ve bu anlamda ATO'nun başka odalara örnek olacağını da sözlerine ekledi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı ile eksik olan asıl ve yedek üyeler, 3 Aralık'taki seçimle belirlenecek.
Kaynak: AA