İki Yaka Buluştu

Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Genel Sekreter Fatih Bayram’ı makamında ağırladı.

İki Yaka Buluştu
Ziyaret esnasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Kent Konseylerinin ilçelere kattığı gelişmeler değerlendirildi. Kent Konseyi Başkanı İsa Taş gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirerek, “Kent Konseyleri ilçelerimizin kalkınması açısından önemli bir yere sahip. Demokrasi çatısı altında çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Önümüzde ki süreçte el ele vererek bizler Körfezimiz için, sizler de Gölcük için kaliteli projelere imza atacağız. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı şahsım ve Körfez Kent Konseyi adına teşekkür ederim“ dedi.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’a kendilerini makamında ağırladı için teşekkür ederek, Sizinde belirttiğiniz üzere Kent Konseyleri ilçelerimize önemli gelişmeler kazandırıyor. Sen ben değil biz bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. El ele vererek, gönül köprüleri kurarak vatandaşlarımızla da iç içe olmayı sürdürüyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun “ diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’a hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA