Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Açıklaması 'Muhtarlar Bizim Gözüm Kulağımız'

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, muhtarların devlet ile halk arasında uzanan köprü vazifesi gördüğünü bildirdi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Açıklaması 'Muhtarlar Bizim Gözüm Kulağımız'
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya gelen Kaymakam Sırmalı, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyledi.



Muhtarlarımızla düzenli olarak sorunları görüşmek için toplantı düzenleneceğini belirten Sırmalı, “Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Genel şikayet ya da taleplerinizi her zaman çekinmeden bize iletebilirsiniz. Bu çerçevede sizlere çok büyük görevler düşüyor. Mahallenizde yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, öksüz, şehit ve gazi yakınları ve diğer ihtiyaç sahiplerinin durumları ile ilgili bilgileri bize en iyi aktaracak olan sizlersiniz. Bu görevlerin ifasında da sizlerin gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz. Sizler bizlere geliyorsunuz, sorunları ifade ediyorsunuz, bundan sonra koordineli olarak toplantılarımızla sizler vatandaşların sorunlarını bizlere daha rahat taşıma imkanı bulacaksınız.. Bu ve bundan sonraki toplantıların başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

Kaymakam Sırmalı’ya toplantı nedeniyle teşekkür eden muhtarlar, “Kaymakamımıza 24 saat ulaşabiliyoruz. Toplantıda asayiş, sağlık ve eğitim konularında yaşadığımız sorunlarını aktarma imkanı bulduk”diye konuştular.

Sırmalı, daire müdürlerine talepleri tek tek not aldırarak sorun ve isteklerin hızlı bir şekilde değerlendirilerek gerekli çalışmaların ivedi bir şekilde yapılması talimatı verdi.
Kaynak: İHA