ÇOMÜ'de Bisiklet Dağıtımı

Sağlık Bakanlığının sağlıklı yaşamı desteklemek için başlattığı proje kapsamında, 80 bisiklet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) yetkililerine teslim edildi.

Üniversite öğrenci ve personelinin kullanımına sunulacak bisikletlerin dağıtım törenine Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar'ın yanı sıra birimlerin yetkili amirleri katıldı.

Rektör Acer, etkinlikte yaptığı konuşmada, planlama kapsamında sadece merkez kampüslerde değil diğer kampüs ve okullarda da dağıtım yapacaklarını söyledi.

Her bir yerleşkeye 4 bisiklet teslim edeceklerini ifade eden Acer, şöyle konuştu:

'Bu bisikletler sadece öğrencilerimizin değil, hocalarımızın da kullanımına açık olacak. Öğrencilerimizin spor alışkanlıkları kazanması ve sağlıklı yaşam sürdürmesi adına önemli bir adım atmış oluyoruz. ÇOMÜ yönetimi olarak kampüslerimizdeki spor alanlarını geliştirmek gibi projelerimiz var. Bu projeler için çalışırken atılan bu adımın önemli olduğunu düşünüyorum ve spor adına gerçekleştirilen her türlü faaliyet ve projeden heyecan duyuyorum. Çünkü gençlerimizi spora yönlendirebilirsek, başarı oranlarının artacağına inanıyorum.'

Konuşmaların ardından bisikletler tutanaklarla ilgili birim amirlerine teslim edildi.

Kaynak: AA