Cem Küçük'ten Can Dündar'a: Alman köpeği

Gazeteci Cem Küçük Almanya Cumhurbaşkanı ile görüşen Can Dündar'a "Can Dündar Almanya Cumhurbaşkanının yanında köpeği gibi duruyor" dedi.

Cem Küçük'ten Can Dündar'a: Alman köpeği
Cem Küçük'ten Can Dündar'a: Alman köpeği
Beyaz Tv'de Türker Akıncı'nın sunduğu 'Ne Var Ne yok?' programında gündemi değerlendiren Cem Küçük, Cumhuriyet gazetesine operasyon yapılmadan önce Almanya'ya kaçan eski genel yayın yönetmeni Can Dündar'ın Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck'la görüşmesini sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi;

CAN DÜNDAR VATAN HAİNİ VE TERÖRİSTTİR

Can Dündar vatan haini ve teröristtir, Fetullahçıların kucağına oturmuştur. Cumhuriyet Gazetesi Fethullahçıları aklayan haberler yaptı. Can Dündar'a adliye önünde yapılan saldırı tezgahtı. Orada da zaten karısının arkasına saklandı.

ALMAN KÖPEĞİ

Can Dündar'ın vatan haini olduğunu söyleyen Küçük 'Tescilli vatan hainliği Can Dündar'ın kanında var. Türkiye tarihinin en büyük hainidir. Sahtekar ve yalancıdır. Can Dündar Almanya Cumhurbaşkanının yanında köpeği gibi duruyor. Kendi vatanından kaçıp Batı'ya uşak oluyorlar. Batı seni ne yapsın Can Dündar!' diye konuştu.

BAŞINA ÖDÜL KOYULACAK

Can Dündar'ın adının teröristler listesine gireceğini ve başına ödül koyulacağını söyleyen Küçük 'Can Dündar'ın ciğeri beş para bile etmez' dedi.

HADİ KURTARSIN BATI!

Hapiste olanların Batı'dan medet umduğuna dikkat çeken 'Cumhurbaşkanına hakaret edip Batı'ya sığındılar. Şimdi hapiste köpek gibi çürüyorlar. Hadi kurtarsın gelip Batı!' diye konuştu. ,

KADRİ GÜRSEL TESCİLLİ VATAN HAİNİDİR


Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonun doğru olduğunun altını çizen Küçük 'Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyon A'dan Z'ye doğrudur. Cumhuriyet Gazetesi Atatürkçü olduğu halde Fethullahçıların köpeği oldu. Kadri Gürsel tescilli vatan hainidir ve İran ajanıdır. İsrail ve Batı'nın köpeğidir.' şeklinde konuştu.