Rumeli İş Adamları Ve Kanserle Yaşam Derneği'nden Vali Çelik'e Ziyaret

Eskişehir Rumeli İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Durgut, Kanserle Yaşam Derneği Başkanı İnci Ulucan ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Rumeli İş Adamları Ve Kanserle Yaşam Derneği'nden Vali Çelik'e Ziyaret
Nazik ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çelik, vatandaşlara hizmet etme amacıyla çalışan sivil topum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Günümüzde en önemli sağlık sorunlarından bir olan kanser hastalığının önemine dikkat çeken Vali Çelik, vücudumuza zarar veren kötü alışkanlıklardan uzak durulmasını istedi. Bu hassas konuda mücadele eden bütün hastalara şifalar dileyen Vali Çelik, kanserle ilgili vatandaşları bilinçli olmaya çağırdı.

Eskişehir’in ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan derneklerin ve bu derneklerde faaliyet gösteren iş adamlarının bir çatı altında toplanmasının önemli olduğunu söyleyen Vali Çelik, Rumeli İş Adamları Derneği’nin ziyareti esnasında, “Rumeli iş adamları şehrin ekonomisine ve ticari hayatına çok büyük katkı sağlamaktadır. Eskişehir, dünyanın her bölgesinden göç alan bir şehir. Şehrimizin sanayisinin ve ticaret alanının gelişmesine katkı sunan herkese teşekkür ederiz” şeklinde ifade kullandı.

Eskişehir Rumeli İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Durgut ve Kanserle Yaşam Derneği Başkanı İnci Ulucan yaptıkları faaliyetleri anlattı. Eskişehir’e sanayi alanında katkı sunmaya çalıştıklarını aktaran Rumeli İş Adamları Dernek Başkanı Durgut, ülkenin birliği ve huzuru için üzerilerine düşen bir görev varsa seve seve yapamaya hazır olduklarını bildirdi.

“Kansere Birlikte Dur Diyelim” tiyatro projesini hayata geçirdiklerinden bahseden Kanserle Yaşam Derneği Başkanı Ulucan da, ziyarette yaptığı konuşmada, “Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik ve Kütahya illerindeki 52 ilçede 59 oyun sergiledik. Kanser hastalarının en büyük ihtiyacı moraldir. Kanser oldum diye kimse hemen öldüğünü zannetmesin. Kanserle yaşamayı ve mücadele etmeyi öğrenmek lazım” dedi.

13 yıllık bir dernek olduklarını aktaran Başkan Ulucan, gönüllük esasına göre hizmet ettiklerini sözlerinin sonuna ekledi.
Kaynak: İHA