Uçmaklıoğlu 9. Kez Güven Tazeledi

Aydın Veteriner Hekimler Odası 12. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Oda Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu 9. kez güven tazeledi.

Uçmaklıoğlu 9. Kez Güven Tazeledi
Aydın Veteriner Hekimler Odası 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda yapıldı. Oda üyesi veteriner hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği seçimler sonucunda mevcut Oda Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, 12 dönemde 9’uncu kez göreve seçilerek güven tazeledi.

Seçimin tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Muharrem Uçmaklıoğlu “Meslekteki artıştan dolayı çok değişik problemler ve çeşitli sorunlarla karşılaşıyoruz. Maalesef mesleki etik değerlerin artık tamamen yetirildiğini aradaki sevgi ve saygı ortamının yok olduğunu üzülerek görüyoruz. Veteriner Fakülteleri sayısının ve kontenjanların yüksek olması dolayısıyla mezun olan öğrenciler yeterli bilgi ve donanıma sahip olmadan mezun edilmekte klinik tecrübesi kazanmadan mesleğe adım atmaktadırlar. Bu nedenle fakülte eğitimi sonrası meslek içi eğitim programlarını ağırlık vermemiz gerekmektedir. Bu konuda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Veteriner Hekimlerin branşlaşmasında kendi konusu ile ilgili eğitim sertifikaları zorunluluğu getirilmektedir. Biz de buna bağlı olarak oda yönetimi olarak çeşitli konularda değişik kurslar ve meslekiçi eğitim programları düzenlemekteyiz” dedi.

Muharrem Uçmaklıoğlu başkanlığındaki Aydın Veteriner Hekimler Odası’nın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Ahmet Acar, Alp Tombuloğlu, Hasan Nargiz, Tuncer Sarı.Denetim Kurulu:Cemil Şahin, Bülent Meral. Haysiyet Divani: Yılmaz Özaslan, Zekeriya Aydın, Ozal Öztürk , Halil Kaçmaz, Ahmet Gezman. Büyük Kongre Üyeleri: Ali Belge , Mehmet Kaplan, Adnan Uludağ, Cihan Elmacı, Selami Serin, Cengiz Kendirlioğlu.
Kaynak: İHA