Fen İşleri Koordinasyon Merkezi Yapılıyor

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi, Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzeri Özal Caddesi’ndeki 17 bin 619 m2 alana inşa ediliyor.

Fen İşleri Koordinasyon Merkezi Yapılıyor
Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, vatandaşlara daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak adına belediye birimlerini daha nitelikli alanlara taşıdıklarını ifade etti.

Yeşilyurt ilçesine daha iyi hizmet verebilmek ve vatandaşların bu hizmetlerden daha rahat faydalanabilmeleri amacıyla hizmet binalarının işlevselliğine büyük önem verdiklerini kaydeden Polat, yeni hizmet binaları sayesinde “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt” sloganına uygun güzel hizmetleri ilçe halkıyla buluşturmaya devam ettiklerini belirtti.

Koordinasyon Merkezi alanı hakkında bilgiler veren Polat, “Fen İşleri Müdürlüğünün hizmetlerini daha verimli hale getirmek adına Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzerindeki Özal Caddesinde Fen İşleri Müdürlüğüne ait alanda tek kat üzerinden inşa edilecek ek hizmet binamızda incelemelerde bulunduk. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışmaları sürdüren personellerimiz bu binadan istifade edecekler. Gece-gündüz demeden ilçemizdeki yeni imar yollarının açılması, yol açma, genişletme, bakım ve onarımlarını yapan personellerimiz burada dinlenip, ilçe genelinde yaz-kış devam eden çalışmaların organizasyonlarını da yapabilecek. Araç ve gereçlerin yanı sıra yol çalışmaları sırasında kullanılan malzemelerin muhafaza edileceği büyük bir deponun da yer alacağı ek hizmet binamızda personellerimizin rahat ve hijyenik bir ortamda yemeklerini yiyebilecekleri alanlarda oluşturacağız. Modern bir tasarımla projelendirilen ek hizmet binamız yakın bir zamanda hizmete girecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA