Hasan Doğru'dan muhteşem 29 Ekim performansı

O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru, Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programına katıldı. Doğru, muhteşem 29 Ekim performansı ile dinleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Hasan Doğru'dan muhteşem 29 Ekim performansı
Hasan Doğru'dan muhteşem 29 Ekim performansı
SUNUCUNUN UZUN ÇABALARI SONUÇ GETİRMEDİ

Hafta sonları Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem programına katılan başarılı sanatçı Hasan Doğru, sunucu Tahir Sarıkaya'nın tüm çabalarına rağmen program süresince çekingenliğini üzerinden atamadı. Doğru, kendisine birinciliği getiren “Fırat” parçasını seslendirdi ve bir albüm hazırlığında son aşmaya geldiğini söyledi.

O Ses Türkiye birincisi Doğru, Uyan Türkiyem'de seslendirdiği 10. Yıl Marşı ile de büyük beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında farklı bir tarzda hazırlayıp seslendirdiği 10. Yıl Marşı ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Hasan Doğru, sunucu Tahir Sarıkaya'dan da tam not aldı.

OYUNCULUKLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Ünlü olmadan önce bşr kamu spotunda rol aldığını ifade eden Hasan Doğru hayranlarını üzecek bir açıklamaya imza atarak canlı yayında yoluna oyuncu olarak devam etmek istediğini ve gelecek teklifleri değerlendireceğini ifade etti.

Hasan Doğru Kimdir?
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oprera bölümü mezunu olan Hasan Doğru 2013 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katıldı ve tüm Türkiye'nin hayranlığını kazandı. Aynı zamanda söz yazarı ve oyuncu da olan Doğru, 2014 yılında program finalinden birinci çıktı. Hasan Doğru yoluna oyunculukla devam etmek istiyor.