'Köle Olmayacağız' Konferansı

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi ile İnönü Üniversitesi Bakış Açısı Topluluğu 'Köle Olmayacağız' konferansı düzenledi.

İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Salonu'ndaki konferansa konuşmacı olarak katılan Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, uluslararası medya başta olmak üzere siyonist ve emperyalistlerin Türkiye'de herhangi bir olay yaşandığında kuklalarını direk devreye aldıklarını söyledi.

Dünya sathında ve özellikle İslam coğrafyasında gelişen bütün hadiselerin arkasında aynı kuklacıların olduğunu belirten Beyhan, konular, kuklalar değişse de senaristlerin hep aynı kaldığını, ancak kuklacıların hiçbir zaman ortaya çıkmadığını dile getirdi.

Türkiye'de bir dönem, ezanların, Kur'an-ı Kerim'in yasaklandığını, başörtülü Müslüman çocukların okullara giremeyip, ikna odalarına mahkum bırakıldıkları süreçlerin yaşandığını ifade eden Beyhan, şunları kaydetti:

'Bu ülkede bu projelerin hepsi uygulandı. Pir Sultan Abdal diyor ki; 'Demiri demirle dövdüler biri sıcak biri soğuktu, insanı insana kırdırdılar biri aç biri toktu.' Bu ülkede sen Alevisin, sen Sunnisin, sen Kürtsün, sen Türksün diye milleti ayırdılar, içine fitne koydular. Daha sonra terör örgütleri kurdular. PKK PYD, DEAŞ, FETÖ gibi. Örgütlerle İslam'ı ve Müslümanları yok etmek istediler ama bütün planlara Müslümanlar teslim olmadı. Çünkü bu millet İslam milletidir. Millet asla zilleti kabul etmedi. Kurmuş oldukları bütün oyunları bozdu. Çukurcular kazdıkları çukurlara düştü, tankın gücüne güvenenler de yenildi. Halkın gücüne mahkum kaldılar ve yenilmek zorunda kaldılar.'

Konferansa, MTTB Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA