Mut Belediye Başkanı Yılmaz ÇEVDOSAN Standını Ziyaret Etti

Hizmet verdiği belediye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlara her hafta düzenli olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimleri veren ÇEVDOSAN A.Ş.’nin bu haftaki eğitim durağı Mut Belediyesi oldu.

Mut Belediye Başkanı Yılmaz ÇEVDOSAN Standını Ziyaret Etti
Belediye binası önüne açılan standı ziyaret eden Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, ÇEVDOSAN A.Ş. tarafından verilen bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimleri hakkında bilgi aldı.

Mut Belediyesi olarak ilçenin daha temiz olması için tüm ekiplerle 24 saat aralıksız hizmet verdiklerini kaydeden Yılmaz, "Yaptığımız çalışmalar kapsamında geri dönüşüm en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Geri dönüşüm hem doğal çevremizi korumakta hem de milli ekonomimize çok büyük katkı sağlamaktadır. ÇEVDOSAN A.Ş. ile yaptığımız iş birliği kapsamında ilçemizde geri dönüşümün önemini tüm vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Yapılan bilinçlendirme ve bilgilendirme eğitimleri kapsamında her çöpün atık olmadığını, bunların geri dönüştürülerek hem ekonomimizin hem de doğal çevremizin korunmasına çok büyük katkı sağladığını anlatıyoruz. İlçemizdeki ilköğretim okullarımızda okuyan öğrencilerimize geri dönüşümle ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimleri vermek için en kısa zamanda ilgili kurumlarımızla irtibata geçeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA