Şekerbank'tan Karabüklü Şehir İçi Yolcu Taşımacılığı Yapan Esnaf Ve Firmalara Özel Destek

Şekerbank, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası ile protokol imzaladı.

Şekerbank'tan Karabüklü Şehir İçi Yolcu Taşımacılığı Yapan Esnaf Ve Firmalara Özel Destek
Karabük Şubesi’ni kapsayacak protokol, Şekerbank İşletme Bankacılığı Pazarlama Birim Müdürü Ömer Bilgiç, Şekerbank Karabük Şube Müdürü Mustafa Maden ve Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak ile Karabük Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kılıç arasında imzalandı.

Protokolün imza töreninde konuşan Şekerbank Karabük Şube Müdürü Mustafa Maden, ekonominin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelere destek olarak üretime katkı sağlamayı hedeflediklerini bu kapsamda, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan oda üyelerine özel kampanyalar başlattıklarını belirtti.

Maden, plaka alımından, araç alımlarına, araç değişiminden araç içi tasarıma kadar nakit ihtiyaçların karşılandığı kampanya ile oda üyelerine 60 aya varan vadeler ve her yıl 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği ile taksitli ticari kredi sunduklarını ifade etti.

Maden, kampanya kapsamında geri ödeme planlarını oda üyelerinin nakit akışlarına göre planladıklarını da kaydetti.

Esnaf ve işletme müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak sektörel bazlı ürün ve hizmetler sunan Şekerbank, yeni kampanyasıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bağlı esnaf ve firmaları destekliyor. 60 aya kadar vade ve 3 aya kadar taksit erteleme seçenekleriyle şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Karabüklü esnaf ve firmaların yanında yer alan Şekerbank, uygun faiz oranları ve nakit akışlarına göre hazırlanmış kredi olanağı sunuyor.

Servis ve taksi işletmecilerine plaka kredisi

Şekerbank’ın ‘Şehir İçi Yolcu Taşımacılığına Özel Kredi Kampanyası’ 2016 yılının sonuna kadar devam edecek. Kampanyada ayrıca oda üyelerine, plakalarının piyasa rayiç bedelinin yüzde 75’ine kadar finansman imkânı da veriliyor.
Kaynak: İHA