CHP Adıyaman İl Teşkilatı'ndan Gölbaşı'nda 'Birlik Ve Beraberlik' Yemeği

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar ve AK Parti'li Adıyaman İl Genel Mecilisi Üyesi Emrullah Kara da katıldı.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Gölbaşı ilçesinde mülki amirlere 'birlik ve beraberlik' yemeği verdi.

Yıldırım, Park Ulu Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen yemek öncesinde yaptığı konuşmada, Adıyaman'ın gelişmesi için ilçedeki ve ildeki mülki amirlerle birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek amacıyla böyle 'yemekli bir toplantı' tertiplediklarını belirterek, Gölbaşı'nda bu birlik ve beraberliği gördükleri için de mutlu olduklarını söyledi.

Mehmet Yıldırım, burada CHP'li, AK Parti'li meclis üyesi, belediye başkanı ve ilçe başkanları olarak bir arada olduklarına dikkati çekerek, 'Sorunlarımızı güzellikle konuşarak çözebiliyorsak bu tüm Türkiye'de de böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum.' dedi.

Toplantıya Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Köse, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, AK Parti'li Adıyaman İl Genel Meclisi Üyesi Emrullah Kara, CHP İlçe Başkanı İlhami Ulu, CHP'li Adıyaman İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Dursun ve partililer katıldı.
Kaynak: AA