Eren Erdem'in katıldığı panele taşlı sopalı saldırı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in, İstanbul Bağcılar’da katıldığı panele taşlı sopalı saldırı düzenlendi. Panelin düzenlendiği binada yaklaşık 200 kişinin bulunduğunu belirten Erdem, saldırıda yaralananların olduğunu söyledi.

Eren Erdem'in katıldığı panele taşlı sopalı saldırı
Eren Erdem'in katıldığı panele taşlı sopalı saldırı
Erdem saldırıyı kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: “Paneli gerçekleştirdiğimiz bina saldırganlar tarafından kuşatılmış durumda. Dışarıdaki tabii ki her zamanki gibi emniyet güçleri yok. Binanın içine girmeye çalışan güruh, ülkücüler. Benim ‘Devlet Bahçeli'nin adını Hükümet Bahçeli yapalım' açıklamamın ardından baskın yapmaya çalıştılar. Başkanlık sistemine duruşumuz nedeniyle sahipleri bunları buraya gönderdi. Polis yok, devlet yok. Yeni bir Madımak'la karşı karşıyayız.”

CUMHURİYET İÇİN ÖLÜRÜM


Başkanlık karşıtı bir panelde konuşmacıyım, panele "tekbir getirerek" saldırı gerçekleştirildi. Binaya 200-300 kişilik bir terörist saldırdı. Emniyet olay yerine geldi.Bu saldırının sorumluları Osmanlı ve Ülkü ocaklarıdır. Başkanlığa karşı duruşumuz nedeniyle bu saldırı gerçekleşti. Şu an ortalık yatışıyor. 200-300 kişilik provokatör grup, binaya saldırdı. Sebep: "Başkanlık sistemi."Gelin öldürün! Cumhuriyet için ölürüm!