Muhtarlardan Büyükşehir'e Teşekkür

Bu yıl ikincisi düzenlenen Muhtarlar Günü sebebi ile Muhtarlar, Aydın Büyükşehir Belediyesinde, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Evrim Karakoz ve büyükşehir belediyesi bürokratları ile bir araya geldiler.

Muhtarlardan Büyükşehir'e Teşekkür
Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kardeşköy Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Anol, Dağemir Muhtarı Ayhan Korkmaz, Derekoy Muhtarı Ali İlhan, Eğrikavak Muhtarı Muhsin Kıyar, Işıklı Muhtarı Ercan Özçineli, Kuyulu Muhtarı Ali Kılıçasla, Tepecik Muhtarı Mevlüt Başak ve Yılmazköy Muhtarı Şahin Can’ın katıldığı ziyarette, Muhtarlar talep ve düşüncelerini büyükşehir bürokratlarına birebir ileterek, etkin hizmet için görüş alışverişinde bulundu.

Işıklı Mahalle Muhtarı Ercan Özçineli; 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, “Büyükşehir Belediyemizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talep ve isteklerimiz büyükşehir belediyemizce en kısa süre içinde sonuçlandırılıyor. Hassasiyetleri için başta başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere, tüm yetkili arkadaşlara teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Tepecik Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak ise konuşmasında; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Muhtarlara verdiği destekle örnek teşkil etiğini belirterek ‘’Büyükşehir olarak başkanımız hizmette sınır tanımıyor. Güneşi ile Tepecik Mahallemizi ve tüm Aydın’ı aydınlatıyor. Onun için başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, Başkan Vekilimiz Evrim beye, Meclis üyemiz Barış beye ve tüm ASKİ grubuna teşekkür ederiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet hızına rakip sadece Türk Hava Yolları olabilir’’ dedi.

Kaynak: İHA