ÇÜ'de 'Sosyal Bilimler Araştırmaları' Konferansı Yapıldı

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) '4. Sosyal Bilimler Araştırmaları' konferansı yapıldı.

ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen konferans, İİBF'de gerçekleşti.

İİBF Dekanı ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Harun Arıkan, açılışta, fakülte yönetimi olarak bilimsel toplantılara büyük önem verdiklerini ve bu kapsamdaki faaliyetleri tüm kaynak ve olanaklarıyla desteklediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Rektör Kibar ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konferansın, 'Kurumlar, kurallar ve güncel gelişmeler ışığında Türkiye'de ekonomi ve kamu maliyesi' başlıklı genel oturum kısmında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Ulusoy ve Polis Akademisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Arısoy konuştu.

Konferans kapsamında finans ve kurumsal yönetim, nöroiktisat ve sosyal sermaye, pazarlama ve tüketici davranışları, uluslararası i̇lişkiler ve diplomasi, yerel yönetimler ve bölgesel kalkınma, hukuk, i̇ktisat ve kamu maliyesi, i̇şletme yönetiminde güncel konular, i̇ş gücü piyasası ve göç i̇ktisadı ile liderlik başlıkları altında 8 oturumda 35'ten fazla bildiri sunuldu.

Kaynak: AA