'Twingo Otomobil' Tutkunları Kocaeli'de Buluşacak

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde pazar günü bir araya gelecek "Renault Twingo" tutkunları, araçlarını sergileyecek

KOCAELİ - Türkiye Twingo Otomobil Kulübünce, pazar günü Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenecek etkinlikte "Renault Twingo" tutkunları bir araya gelecek.

Türkiye Twingo Otomobil Kulübü Koordinatörü Volkan Karakurt, yaptığı yazılı açıklamada, otomobil dünyasında her geçen gün adını duyuran kulübün, Twingo Fan Club 4. Geleneksel İzmit Kartepe etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Twingo otomobillerin bir döneme damgasını vurduğunu aktaran Karakurt, organizasyon sayesinde Türkiye'nin dört bir yanından her meslek ve sektörden Twingo sevdalılarının yer alacağını bildirdi.

Karakurt, kulübün sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğine işaret ederek, şunları ifade etti:

"Yıl içindeki organizasyonlara ek olarak, her yıl bir defa Türkiye buluşması adı altında forum üyelerinin seçtiği bir ilimizde yüksek sayıda araç katılımı ile Bolu, Eskişehir, Erdek, Bursa, İznik ve 2015 yılında Akçakoca'da Türkiye organizasyonunu gerçekleştirmiştir. Her meslek ve sektörden yer alan forum üyelerinin bir araya geldiği 5 bin adet forum üye sayısı ile 300-350 otomobil ve 500 düzenli forum kullanıcının bulunduğu sosyal bir grup niteliğindedir."

Karakurt, bu yıl LÖSEV kermesi, "kadına şiddete hayır" organizasyonu, Çocuk Esirgeme Kurumu, Darülaceze ve sokak hayvanları barınak ziyaretleri, yaban hayvanlarına destek ve köy okulunun gönüllü katılımcılarla boyanması gibi etkinler gerçekleştireceklerini kaydetti.
Kaynak: AA