Osman Gökçek'ten CHP'li Aytuğ Atıcı'ya zor soru

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek , Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Sürmanşet' programında gündemin sıcak gelişmelerini değerlendirdi.

Osman Gökçek'ten CHP'li Aytuğ Atıcı'ya zor soru
Osman Gökçek'ten CHP'li Aytuğ Atıcı'ya zor soru
'Çocukların elinin babaları şehit edildiği için bomba tuttuğunu' söyleyen CHP milletvekili Aytuğ Atıcı Beyaz Tv canlı yayınına bağlanarak o sözlerine açıklık getirdi.

ŞEHİDİN ÇOCUĞUNUN ELİ BOMBA TUTMAZ

Osman Gökçek, CHP'li Aytuğ'a tepki çeken sözlerine açıklık getirmesini isterken ' Hiç bir şehidimizin çocuğunun eli bomba tutmaz. Bizim şehit çocuklarımızın hepsi vatanına, milletine bağlı çocuklardır.' dedi.

Osman Gökçek'ten CHP'li Aytuğ Atıcı'ya zor soru

GÖKÇEK O FOTOĞRAFLARI GÖSTERİP, SORDU

Eli silahlı teröristlerin fotoğraflarını gösteren Gökçek ' Bu fotoğrafta terörist güvenlik güçlerimize silah tutuyor. Ne yapacaktı bizim güvenlik güçlerimiz bunları öldürecek. Bu çok normal bir durum. Bizim şehit çocuklarımız hiç bir zaman bombayla yarın kalkıpta yasa dışı bir işe kalkışmazlar. Bizim şehit çocuklarımız böyledir. Siz bu elindeki silahlarla güvenlik güçlerimize saldıran kişilerin öldürülmemesinden yana mısınız?'' sorusunu yöneltti.

SÖZLERİM ÇARPITILDI

CHP'li Aytuğ, Gökçek'in şehit çocukları için söylediği sözlere katıldığını ifade etti. Teröriste terörist, şehide şehit dediklerinin altını çizen Aytuğ, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

BİR DE ONLARA TEPKİ GÖSTERİN


Gökçek, Aytuğ'a CHP'nin ihanet bildirisi için 'Düşünce özgürlüğü' ifadesini kullandığına dikkat çekerek ' Şu teröristlerin yaşam hakkını savunduğunuz kadar, Allah aşkına birazcık da şehitlerimizi ve ailelerini savunun. Diyarbakır'da, Beytüşşebap'ta yanan Kur'an kurslarını, oradaki camileri parçalamalarıyla ilgili de onlara tepki gösterin.' dedi.

ŞEHİTLERİ SAVUNACAĞINIZ YERDE...


CHP'li eski milletvekili Hüseyin Aygün'ün teröristler için 'Dağdaki arkadaşlar' ifadesini kullandığını hatırlatan Gökçek 'Bir hain bildiri oluyor. Neden CHP milli bir durrşu sergilemiyor da, kalkıyor hain bir bildiriyi savunuyor. Allah aşkına bu memleketi, şehitleri savunacağınız yerde neden PKK sempatizanlarını savunuyorsunuz? Hiç vicdanınız sızlamıyor mu? Hiç üzülmüyor musunuz? Nasıl bu bildirinin arkasında yer alırsınız?' şeklinde konuştu.

ATATÜRK'E DE LAF ETSELER ÖZGÜRLÜK DİYECEK MİSİNİZ?

Gökçek, Aytuğ'a 'Devlet katliam yaptı' lafı eğer bir özgürlük ise, yarın Atatürk'le ilgili ağza alınmayacak bir bildiri yayınlarsa bu akademisyenler, buna da özgürlük diyecek misiniz?' sorusunu yöneltirken, CHP'li Aytuğ bu soruya yanıt vermekte zorlandı.

BEYAZ GAZETE