Cengiz Yavilioğlu AK Parti'den Aday Adayı Oldu

7 Haziran seçimleri öncesi Erzurum Milletvekili olan Cengiz Yavilioğlu yapılacak Erken Genel Seçimlerde Ak Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı oldu.

Cengiz Yavilioğlu AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Cengiz Yavilioğlu’nun aday adaylığı şehirde sevinçle karşılandı. 7 Haziran’da yapılan Milletvekili seçimleri’nde aday adayı olan ve milletvekili adayı olamayan Cengiz Yavilioğlu 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde yeniden Erzurum Milletvekilli aday adayı oldu.

Cengiz Yavilioğlu’nun yeniden milletvekilliği için aday olması şehirde olumlu karşılandı.

7 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde Erzurum’u TBMM’de 4 yıl layıkıyla temsil ettiğini dile getiren AK Partili Erzurumlu seçmenler, har alanda olduğu gibi özellikle Eğitim alanında gösterdiği başarılı çalışmalarla da seçmenin yüreğinde taht kurduğunu söylediler.

Seviyeli, dürüst, şehri için çalışan kişilerin bu tür görevlerde olmaları gerektiğine işaret eden seçmenler, Cengiz Yavilioğlu’nun da şehri için çalışan, koşturan bir milletvekili dönemi geçirdiğini ifade ederek, şunları söylediler: “7 Haziran seçimlerinde listede olacağına kesin gözüyle baktığımız Cangiz Yavilioğlu’nun listede yer almaması bizleri üzmüştü. Çünkü Cengiz Yavilioğlu Erzurum için koşan ve koşturan bir milletvekili olmuştur.

Hiçbir yolsuzluğa karışmamış, siyaseti vatandaş için, şehri için yapmıştır. Listede yer almaması kamuoyu tarafından da ciddi bir şekilde sorgulanmış, Yavilioğlunun 7 Haziran seçimlerinde yer almaması da tepkilere yol açmıştır.

Şimdi Yavilioğlu’nun erken seçiminde milletvekilliğine tekrar aday adayı olması biz seçmenler tarafından sevinçle karşılanmıştır.

Ak Parti Genel Merkezi’nin bu sefer seçmenin sesine kulak vermesini arzu etmekteyiz. Seçmeni noter olarak görmenin artık zamanı da çoktan geçmiştir. Cengiz Yavilioğlu’nu tekrar Erzurum Milletvekili olarak görmek arzusundayız.”
Kaynak: İHA