Kazancıoğlu Açıklaması 'Ülkenin MHP'ye İhtiyacı Var'

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) 1 Kasım seçimlerinin çalışmaları hız kazandı.

Kazancıoğlu Açıklaması 'Ülkenin MHP'ye İhtiyacı Var'
MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, İnönü Caddesi’ndeki esnafları gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Ülkü Ocakları İl Başkanı Başkanı Muzaffer Karaca, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şevket Keskin, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın da eşlik ettiği seçim çalışmasında Kazancıoğlu, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde ki gördükleri ilgi ve alakanın yoğunluğuna dikkat çekerek, "Öncelikle 1 Kasım milletvekilleri seçimleri ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Bütün vatandaşlarımız 1 Kasım da mutlaka sandık başına gitsin, birbirinden değerli arkadaşlarımıza destek için bütün vatandaşlarımızı sandığa gitmelerini ve oylarını kullanmalarını rica ediyorum" dedi.

MHP Malatya 1.Sıra Milletvekili Adayı Şinası Kazancıoğlu, 1 Kasım erken genel seçimlerin ülkenin önündeki tek fırsat olduğunu ifade ederek, MHP iktidarı ile ülkenin içine düştüğü bu süreçten kurtulacağını söyledi.

Artan terör olaylarına da değinen Kazancıoğlu, çözüm süreci denilerek bölgede teröristlere göz yumulduğunu ve bu sürecin ihanet sürecine dönüştüğünü belirterek, hükümeti sert bir dille eleştirdi.

MHP’nin tek başına iktidara gelmesi ile terör sorununu ortadan kaldıracaklarını ifade eden Kazancıoğlu, 13 yıllık AK Parti iktidarı sürecince ülkenin her geçen gün geriye gittiğini ve bu sorunların tek çözüm yerinin ise Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu dile getirdi.
Kaynak: İHA