Başkan Üzülmez'den Bayraklı Bayramlaşma

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram süresince ilçede mahallelerde uğradığı esnafa ve ziyaret ettiği evlerde hemşerilerine birlik ve beraberliğin pekişmesi adına Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Üzülmez'den Bayraklı Bayramlaşma
Ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram ziyareti gerçekleştirdiği mahallelerde teröre bayraklı tepki verdi. Yaşanan terör olaylarına karşı ülke kardeşliğini, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bayram süresince mahallelerde uğradığı esnafa ve ziyaret ettiği evlerdeki Kartepelilere Türk Bayrağı dağıttı.

Başkan Üzülmez, “Bayrağımızda şehitlerimizin kanı var. Bu nedenle unutmamak ve terör olaylarını lanetlemek için ziyaret ettiğimiz yerlerde hemşerilerimize en güzel bayram hediyesi olarak gördüğümüz bayrağımızı hediye ediyoruz. Son günlerde devam eden terör olaylarını üzülerek takip ediyoruz. Ülkemizin huzur ortamını bozmak isteyenler emellerine ulaşamamıştır ve bundan sonra da ulaşamayacaktır. Bizde şehitlerimizi ve bayrağımızın nasıl oluştuğunu unutmamak, birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak ve bu terör olaylarını lanetlemek adına ziyaret ettiğimiz Kartepelilere bayrak dağıtıyoruz ve dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA