Milletvekili Yüksel Memleketinde Hemşehrileri İle Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekili Av. Cemal Okan Yüksel, memleketi olan Afonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti, hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Milletvekili Yüksel Memleketinde Hemşehrileri İle Bayramlaştı
Daha önce Belçika Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Eskişehir’e Belçika Fahri Konsolosluğu açılması için girişimlerde bulunan Yüksel, hemşehrilerine en yakın zamanda bir müjde vermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Yerel esnafı ve salı pazarını gezen Yüksel, hemşehrileri ile bayramlaşıp ’hayırlı işler’ diledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin emeklilere bayramlarda bir maaş ikramiye sözünü hatırlatan Yüksel, “Emeklilerimizin ne kadar zor durumda olduğunu biliyoruz. Sözümüzün arkasındayız. Bu millet bize yetki verdiği zaman halkın refahı için elimizden geleni yapacağız. Bayramlarda kurban alamayan, çoluğuna çocuğuna harçlık veremeyenin halinden ancak biz anlarız. Özellikle bilmenizi isterim ki, içinde bulunduğumuz şu zorlu süreçte partimiz CHP’nin ülkemizin geleceği, refahı ve huzuru için belirlediği tek ilke ‘Her şeyden önce Türkiye’dir. Bu bilinç ve anlayışla birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel bir Kurban Bayramı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA