Kan bağı olmayan ikizler

Ayrı ana-babadan olmalarına rağmen birbirlerine ikiz kadar benziyorlar.İnsanların çift yaratıldığına inanıyorsanız, işte size kanıt.

Kan bağı olmayan ikizler
Amerika'nın Teksas eyaletinde yaşayan Jennifer(33) ve North Carolina'da yaşayan Ambra(23) birbirlerini ilk kez gördüklerinde şok oldular. Aralarındaki benzerlik, ancak ikizlerde rastlanan türdendi. Jennifer'ın Twin Strangers isimli web sitesine kaydolmasından 5 dakika sonra birbirine ulaşan ikili bir araya gelip özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Twin Strangers, üyelerine dünyanın dört bir yanından kendilerine benzeyen insanları bulma şansını sunuyor. Aynı yüzü taşıdıklarını söyleyen Jennifer ve Ambra tanışmalarının unutulmaz bir deneyim olduğunu ekliyor. Fotoğraf çekiminden önce aynada Ambra'nın yansımasını gören Jennifer, yansımanın bir an kendine ait olduğunu fakat sonradan o açıdan kendisini görmesinin imkansız olduğunu farkettiğini söylüyor.

Kan bağı olmayan ikizler

Daily Mail'in haberine göre Jennifer'ın annesi Karen ve nişanlısı Travis de bu benzerliğe inanamayarak durumu garip ve ürkütücü olarak tanımlıyor. YouTube üzerinden paylaşılan görüntülerde Jennifer'ın annesi Karen'ın her iki kadına da bakıp Ambra'ya “Sen de benim kızımsın” dedikten sonra sarıldığı görülüyor. “Aynı kızım gibi görünüyorsun. Gülüşleriniz bile aynı. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir” diyen anne şaşkınlığını gizleyemiyor.

Kan bağı olmayan ikizler

Görünüşleri dışında pek çok ortak noktaları olan Jennifer ve Ambra 10 yıl arayla doğmuş olmalarına rağmen, doğum günlerini iki gün arayla kutluyor!