Burhaniye'de Park Sayısı Artıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, devam eden park çalışmalarını inceledi. İlçe genelinde yapılan yol yapım ve tamirat çalışmaları, yeni yapılar ve birçok yeni projenin yanı sıra daha fazla yeşil alan için de çalışan Başkan Necdet Uysal, Burhaniye’de yapımı devam eden ve yapılacak olan yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi alanlarını dolaştı.

Burhaniye'de Park Sayısı Artıyor
Hızla büyüyen bir ilçe olan ve hızlı bir nüfus artışının olduğu Burhaniye’de taleplere ve eksikliklere cevap verebilmek adına çalışmalarını sürdüren Ak Partili Başkan Uysal, ilçede yeşil alan miktarının da her geçen gün yapılan yeni park ve peyzaj alanlarıyla artacağını söyledi.

Yeşil alan düzenlemelerinin yapımı devam eden Özgecan Aslan Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Uysal, ayrıca 8 Eylül çamlığı içinde yapımı devam eden kafeterya ve Büyükşehir Belediyesinin Burhaniye’ye yapacağı park alanlarını da inceledi. Teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Uysal, “İlçe sınırlarımız içerisinde daha önce var olan ancak atıl durumda bulunan alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Park ve Bahçeler ekiplerimiz ilçe genelinde ki çalışmalarına devam ederken yeni park alanları oluşturuyoruz. Halkın taleplerinin yanı sıra, ekiplerimizin belirlediği eksiklikleri bir bir gideriyoruz. Hızla büyüyen Burhaniye’mizde hizmetlerimizi elimizden geldiğince aksatmadan devam ettiriyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından da girişimlerimiz sonucunda 5 adet semt sahası ve peyzaj düzenlemesi yapılacak. Geçenlerde müteahhitlere yer teslimlerini yaptık. Çalışmalar en kısa zamanda başlayacak”.dedi.

Kaynak: İHA