Turgutlu Belediyesi Tarım İşçilerinin Yanında Oldu

Turgutlu’da dün akşam etkili olan sağanak yağış esnasında çadırları tahrip olan tarım işçilerinin yardımına Turgutlu Belediyesi koştu.

Turgutlu Belediyesi Tarım İşçilerinin Yanında Oldu
Turgutlu Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış sırası ve sonrasında mağdur olan tarım işçilerinin yanında oldu. Ekiplerin seferber olduğu çalışmayla farklı illerden gelerek Derbent Mahallesi’nde tarım işçiliği yapan vatandaşların barınma ve yiyecek ihtiyaçları karşıladı. Kaymakamlık ve Turgutlu Belediyesi işbirliği ile yaklaşık 100 kişilik tarım işçisi aile, ekiplerin seferberliğinde Derbent Mahallesi’nden merkeze getirildi.

Barınma ve yemek ihtiyaçlarının karşılandığı ailelerin geceyi rahat geçirmesi sağlandı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer de bizzat ekiplerle birlikte ailelerin yanında olarak her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla gerek sağanak yağış gerekse farklı doğa olaylarında vatandaşların mağdur edilmemesi noktasında hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

Gün içerisinde de ailelerin yemek ihtiyaçları karşılandı, aşırı yağışlar dolayısıyla tahrip olan çadırları tamir edilerek kullanılır hale getirildi.

Kaynak: İHA