Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi, güzellik salonlarını denetimden geçiriyor.

Eskişehir'den Kısa Kısa
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde, istenen şartlara uymayan iş yerleri hakkında yasal işlem yapıldı. Denetimlerde zabıta ekiplerinin yanı sıra Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli hekimler de yer aldı.

Denetimlerde, kurallara uymadıkları tespit edilen iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulunularak eksiklerin bir an önce giderilmesi konusunda da yazılı olarak ihtar verildi.

- Beldeevi, yeni kurslarıyla hizmete devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi'nin ilk belde evi olan Fevzi Çakmak Mahallesi Beldeevi, yeni kurslarıyla mahallelilerin hizmetine devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, beldeevi, 14 yıldır binlerce vatandaşın uğrak yeri haline geldi.

Gitar, okul öncesi, bilgisayar, İngilizce, tekvando, kukla atölyesi, satranç, modern dans ve jimnastik eğitimlerini sürdüren Fevzi Çakmak Mahallesi Beldeevinde, ayrıca yazlık sinemaları ile de yüzlerce vatandaşa sinema keyfi yaşatıldı.

- "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimleri devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimlerine devam ediyor.

Eğitimler kapsamında personele son olarak "İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi" konulu eğitim semineri düzenlendi.

İş güvenliği uzmanları tarafından verilen eğitime Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Eğitimlerde personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları anlatıldı.

- Seyitgazi Belediyesi hizmet çıtasını yükseltiyor

Yaklaşık bir yıl önce kendi bünyesinde kurduğu marangoz atölyesi ile dışarıya bağımlı olmaktan kurtulan Seyitgazi Belediyesi hizmet çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyitgazi Belediyesinin kendi bünyesinde kurduğu marangoz atölyesiyle bütçede büyük oranda tasarruf sağlanırken, okul, cami, park gibi ihtiyaç duyulan yerlere kamelya, kapı, pencere, dolap, masa ve banklar en kısa sürede yapılarak ilçe halkının hizmetine sunuluyor.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Kaynak: AA