Hayata Dair Umutları Arttı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, şeker hastalığı nedeniyle bir bacağını kaybeden 45 yaşındaki Elyaşa Algaç’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü engelli aracı karşısında duygulanan Algaç, artık dışarı çıkabileceği için mutlu olduğunu belirterek Başkan Şirin’e teşekkür etti.

Hayata Dair Umutları Arttı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Elyaşa Algaç’ın ihtiyaç duyduğu şarjlı aracı kendisine teslim etti. Turgutlu Belediyesi’nin şefkat elini ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara uzatmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Şirin, “Rahatsızlığı dolayısıyla maalesef bacağını kaybeden Elyaşa kardeşimiz aracıyla birlikte bundan sonra dışarı çıkabilecek. Bu mübarek Ramazan ayında kendisine ve ailesine hayırlı bayramlar dilerim.” dedi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarına hız kesmeden devam eden Turgutlu Belediyesi bu kapsamda Bozkurt Mahallesinde ikamet eden Algaç Ailesi’ni sevindirdi. Şeker hastalığı dolayısıyla ayağını kaybeden 45 yaşındaki Elyaşa Algaç için temin edilen engelli aracı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından bizzat evinde ziyaret edilerek teslim edildi.

Annesi Hediye Aksoy ile birlikte Başkan Şirin’i karşılayan Algaç, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Dışarı çıkamıyordum. Bu sorunuma çözüm bulan ve bizleri mutlu eden başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şirin de, “Desteğimize ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bugün de Elyaşa kardeşimizin isteğini yerine getirmiş olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. İyi günlerde kullanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Aracın nasıl kullanılacağını bizzat kendisi göstererek anlatan Başkan Şirin, hayır dualarını aldığı aileye hayırlı Ramazanlar temenni etti. Evden ayrılan Başkan Şirin, mahalle halkına da selam vererek, çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.
Kaynak: İHA