Havza'da İftar

Havza Ziraat Odası Başkanlığı tarafından iftar verildi.

Havza'da İftar
İftara AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk tarafından yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza'nın ekonomisinin tarıma dayalı olduğuna dikkat çekerek, "Havza Belediyesi olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Şimdiden tüm Havzalıların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nızı kutlarım " dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Türkiye'nin huzurlu bir ülke olduğunu belirterek şunları dile getirdi:

"Her taraf böyle değil. Tüm İslam coğrafyası böyle değil. Bizler bu birlikteliğimizin, bu ağız tadımızın bir şükrü olarak buradan bütün İslam coğrafyasında zorluklar içerisinde oruçlarını tutmaya çalışan Doğu Türkistan'dan tutun da savaş coğrafyası içerisinde kalmış tüm Müslüman kardeşlerimize de bu sofranın bereketi şükrü olsun diye bir dua gönderelim. Onlar da yarın bizler gibi mutlu, huzurlu, gönül ferahlığı içinde, sükun ve istikrar içerisinde ramazanlar geçirirler ve şu andaki başlarındaki belalardan da Rabbim kısa sürede kurtarır."

Kaynak: AA