Başkan Üzülmez'den Hafta Sonu Mesaisi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cenaze, cemiyet ve ziyaretlerle yine dopdolu bir hafta sonunu daha geride bıraktı.

Başkan Üzülmez'den Hafta Sonu Mesaisi
İyi günde de kötü günde de vatandaşlarının yanında olan Başkan Üzülmez, Cumartesi ve Pazar günleri Maşukiye’deki cenazelere katılarak, cenaze sahiplerine başsağlığı diledi. Arslanbey’de de Şengül ailesine yaptığı ziyaretle, aileye sabır dileyen Başkan Üzülmez, yaptığı bu ziyaretler ve taziyelerle acılı ailelere moral kaynağı oldu.

Şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde her daim vatandaşların yanında olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi’ndeki cadde esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Her fırsatta esnafların ekonominin temel taşlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, vatandaşa ve esnafa hayırlı Ramazanlar diledi.

Cumartesi günü Rahmiye Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Üzülmez,

Rahmiye Mahalle Muhtarlığını da ziyaret etti. Başkan Üzülmez Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik’le birlikte, Rahmiye Sağlık Ocağının alt katına yapılmakta olan düğün ve toplantı salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Hüseyin Üzülmez incelediği çok amaçlı salonun eksiklerinin bir an evvel giderilerek, vatandaşların kullanımına hazır hale gelmesi için direktif verdi.

Mahalle gezisi sırasında yolda oynayan Rahmiye’li çocukların Kartepe Belediyesi’nce verilen bisikletleri ile dolaştığını gören Başkan Üzülmez, çocuklara kasklarını da takmaları gerektiğini hatırlatarak, onların mutluluklarına ortak oldu. Üzülmez Rahmiye’li vatandaşlara da hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

Arslanbey’deki esnaf ve vatandaşları da unutmayan Başkan Üzülmez, Arslanbey esnafı ve hemşehrileri ile selamlaşarak hayırlı işler, hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Üzülmez ziyareti esnasında Arslanbey’li vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyaret sırasında çocuklar da başkan amcalarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Hüseyin Üzülmez ziyaret ettiği Özdilek AVM’de vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hüseyin Üzülmez, hayırlı iftarlar ve hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Üzülmez Ramazan alışverişi yapan bazı vatandaşlara da çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA