Arsuz Belediyesi'nde İstişare Toplantısı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz'a sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlayacak hizmetlerin yapımı için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Karaağaç Hizmet Binası'nda personeliyle bir araya gelen Culha, konuşmasında, Arsuz'un imajını değiştirecek projeleri birer birer hayata geçireceklerini söyledi.

Çöp transfer merkezi, sahil düzenleme projesi, kent meydanı, çok amaçlı sosyal tesisiler, semt pazarları projeleri ve rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra Arsuz'u yeniden inşa edecek projeleri görüşmek için toplandıklarını ifade eden Culha, ilçeyi ortak akılla yönetmenin önemli olduğunu kaydetti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Arsuz'da asfaltsız ve bozuk yol bırakmayacaklarını aktaran Culha, şöyle devam etti:

"Sosyal donatıları içinde barındıran, alt ve üst yapısı düzgün, çağdaş ve modern bir ilçe yaratma hedefindeyiz. Amacımız ilçemizin refahı ve gelişmesini sağlayacak, halkımızı mutlu edecek hizmetlere imza atmaktır. İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizde sorunlu yol kalmayacaktır."

Görüş önerilerinin alındığı toplantıya başkan yardımcıları Ali Yavuz, Sedat Deveci de katıldı.

Kaynak: AA