Muğla'da Kaçırılan Üniversite Öğrencisi Adana'da Bulundu

MuğŸla'dan kaçırıldığŸı ileri sürülen üniversite öğŸrencisi Feride B, Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde bulundu. Feride B'yi kaçırdığŸı öne sürülen erkek arkadaşŸı Ahmet A. tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, MuğŸla Sıtkı Koçman ǜniversitesi Edebiyat Fakültesi öğŸrencisi Ferdide B, geçen perşŸembe günü erkek arkadaşŸı olduğŸu iddia edilen Ahmet A'nın otomobiliyle Adana'nın Tufanbeyli ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Ahmet A'nın ailesiyle tanışŸmak üzere buraya gelmek isteyen Feride B, yolculukları sırasında bir arkadaşŸına, kendisinin kaçırıldığŸı yönünde cep telefonundan mesaj attı.

Mesajın polis ekipleri ve Feride B'nin ailesine bildirilmesi üzerine, MuğŸla Emniyet MüdürlüğŸü ekipleri olayı jandarmayla paylaşŸtı.

Jandarma, Ahmet A'nın ağŸabeyi ǖmer A. ile konuşŸarak kardeşŸinin gelmesi halinde kendilerine teslim edilmesini istedi.

ǖmer A, kardeşŸi Ahmet A'nın kız arkadaşŸı Feride B'yi Tufanbeyli'deki evlerine getirmesi üzerine durumu jandarmaya iletti.

Jandarma ekipleri Ahmet A'yı gözaltına alırken, Feride B'yi de sağŸlık kontrolünden geçirilmesi üzerine Kozan Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ahmet A'nın çıkarıldığŸı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığŸı öğŸrenildi

ǖte yandan, şŸüpheli Ahmet A'nın ağŸabeyi ǖmer A, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, Feride ile kardeşŸinin yaklaşŸık 4 yıldır arkadaşŸ olduğŸunu söyledi.

Geçen perşŸembe akşŸam üzeri Ahmet'in ailesiyle tanışŸmak amacıyla, özel arabasıyla Tufanbeyli'ye doğŸru yola çıktıklarını anlatan ǖmer A, "Aynı gün akşŸam Feride bir kız arkadaşŸına, kendisinin Ahmet ile Tufanbeyli'ye gittiğŸi ve Ahmet'in ailesiyle tanışŸacağŸına dair telefonla mesaj atmışŸ, bu mesajdan 2-3 saat sonra aynı arkadaşŸına Ahmet'in kendisini zorla kaçırdığŸı yönünde de mesaj atmışŸ. Bu ikinci mesajı alan arkadaşŸı kızın ailesiyle konuyu paylaşŸması sonuncu durum ciddileşŸiyor ve olay emniyete yansıyor" diye konuşŸtu.

KardeşŸinin Tufanbeyli'ye gelerek jandarmaya ifade vermesini istediğŸini aktaran ǖmer A, gerçeklerin bir an önce ortaya çıkarılıp kardeşŸinin serbest bırakılmasını temenni etti.

Kaynak: AA