Kartepe'de Üst Yapı Hız Kazandı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yolların iyileştirilmesi yönündeki çalışmaları kapsamında Acısu mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe'de Üst Yapı Hız Kazandı
Aşırı yağışlar sonrası ilçede eksikliği hissedilen alt yapı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleler sonrası çalışmalar aralıksız sürüyor. Alt yapı çalışması nedeniyle bozulan üst yapı iyileştirmeleri de Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülüyor. Bu kapsamda ekipler, Acısu mahallesi Göl sokak üzerinde de yol iyileştirme düzenlemelerini asfaltlama çalışması şeklinde yaptı. Ekipler 500 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 720 ton asfalt serdi.

Kartepe genelinde yürütülen üst yapı iyileştirmeleri bölge halkı tarafından memnunlukla karşılanan çalışmalar belirlenen iş programı çerçevesinde ilçenin farklı noktalarında yaz boyu aralıksız sürecek. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Üzülmez, “Üst yapı iyileştirilmesi ile ilçe halkını şık ve güvenli yollara kavuşturmak adına yürütülen çalışmalar sırasında vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA