Tüfenkci Açıklaması 'Biz Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti olarak hizmeti esas alıp, yaptıkları eserlerle övündüklerini söyledi.

Tüfenkci Açıklaması 'Biz Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz”
Genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Yazıhan ilçesine gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıhan ilçesi ziyaretinde konuşan Tüfenkci, AK Parti’nin bazıları gibi boş laf üretmediğini ifade ederek, “AK Parti boş laf üretmez, hizmet üretir, icraat yaşar. Bazıları konuşur, AK Parti eserler meydana getirir” dedi.

Tüfenkci, her zaman milletle yan yana yürüdüklerini belirterek, “Birileri laf üretiyor, bizler icraat yapıyoruz. AK Parti’yi bizzat millet kurdu. İnşallah bundan sonra da istikametini ve rotasını da millet çizecek. Biz halktan ve haktan başka hiç kimseye hesap vermedik, Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle de bundan sonrada halka ve hakka hesap vereceğiz” diye konuştu.

Çeşitli dedikoduların üretildiğine dikkat çeken Tüfenkci, şunları söyledi:

“İnsanlarımızın iradelerine ipotek konulmaya çalışılıyor. Bazıları ’tavır alın’ diye mesajlar atıyor. Eğer bir tavır alınacaksa, millete tavır alınmaz. O gün başörtüsü karşısında sessiz kalanlara tavır alınır. O gün faili meçhuller olurken ses çıkarmayanlara tavır alınır. Ezanlar susturulurken sessiz kalanlara tavır alınır. Eğer tavır alınacaksa sermayeye karşı, milletin iradesine darbe yapanlara karşı tavır alınır.”
Kaynak: İHA