Söğüt Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 352 öğrenci, diplomalarını aldı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversite rektörü olarak öğrencileri son defa yolcu edeceğini ve bundan sonra başka arkadaşlarının bu görevi yapacağını bildirdi.

Bu süre içerisinde Bilecik ve üniversitelerine sağlanan desteğe teşekkür eden Özcan, "Dünyada pek çok yere bahşetmediği nimetler bahşetmiş Ertuğrulgazi ocağı, burada. Bu ocağı bir turizm gelir vesilesi olarak değil bu ocağı insanlığın ihtiyaç duyacağı değerleri, kişiden bir ocak olarak görüp ve çocuklar vasıtasıyla, mesajı bütün insanlığa ulaştırmalıyız" dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz da milletvekilliği yaptığı üç dönemde güzel hizmetlere vesile oldukların ancak 13 yıl milletvekilliği yaptığı dönemde 74 üniversiteyi 194 üniversiteye çıkarttıkları ve birinin de Bilecik'e kurulan Şeyh Edebali Üniversitesi'nin kurulum aşamasının kendisini gururlandırdığını vurguladı.

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ise gençlerin bir sayfayı kapatıp, yeni bir sayfa açacaklarını anımsatarak, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Tören, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere, plaket ve hediye ile diplomaların verilmesi ve öğrencilerin kepleri atmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA