Mardin'de 'Kariyer ve İstihdam' Paneli

Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Nusaybin Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "1. Kariyer Olanakları ve İstihdam" konulu panel düzenleneceği bildirildi.

Nusaybin MYO Müdürü Tarık Demir, yaptığı açıklamada, işletmelerde istihdam ve kariyer olanaklarını öğrencilerle paylaşmak amacıyla panel düzenleyeceklerini söyledi.

Demir, şunları kaydetti:
"Özel sektör ile üniversite koordineli bir şekilde çalışıp öğrencilere kendi kariyerlerini tespit etmek olanağı vereceğiz. Lisede okuyan öğrencileri de panele davet ederek hem bölümlerimizi tanıtacağız hem de geleceğe yönelik meslekler konusunda fikir sahibi olmalarına katkı sunacağız."
Mitanni Kültür Merkezinde 28 Nisan'nda yapılacak panelde; "Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü Tanıtımı ve İstihdam Olanakları" konusunda Öğretim Görevlileri Kamil Aksöz ve Abdurrahman Serhat Aslan, "Dış Ticaret Bölümü Dikey Geçiş İmkanları" konusunda Öğretim Görevlisi Hatice Genç Kavas, "Kamu Sektörü İstihdam Olanakları" konusunda Öğretim Görevlisi Mehmet Celal Gültekin ve "Özel Sektör İstihdam Olanakları" konusunda da Öğretim Görevlisi Ömer Fazıl Emek birer konuşma yapacak.
Kaynak: AA