Osman Gökçek: CHP'nin amacı iktidara gelip sistemi ele geçirmek

BEYAZ TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, CHP'nin ekonomik vaatlerine ilişkin, "Amaç seçildikten sonra bu vaatleri yapmak değil. Amaç bu algı yönetimiyle iktidarı ele geçirdikten sonra sistemi tamamen ele geçirmek" dedi.

Osman Gökçek: CHP'nin amacı iktidara gelip sistemi ele geçirmek
Osman Gökçek: CHP'nin amacı iktidara gelip sistemi ele geçirmek
BEYAZ TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, Ülke TV ekranlarında yayınlanan Söz Bitmeden programına konuk oldu. Gökçek, CHP'nin ekonomik vaatlerini eleştirdi.

Osman Gökçek, CHP'nin vaatleri için, 'Kendilerinin aklı değil, kendilerinin danışmanlığını yapan kişi Cem Uzan'ın da danışmanlığını yapan kişiydi. CHP yıllarca söylediği vaatlerini tutmadığını gördü dedi ki; bir de bunu deneyelim. Neyi deniyorlar? Ekonomik vaatlerle insanlardan oy almak istiyorlar. Ama amaç; seçildikten sonra bu vaatleri yapmak değil. Amaç bu algı yönetimiyle iktidarı ele geçirdikten sonra sistemi tamamen ele geçirmek' diye konuştu. Gökçek şunları kaydetti:

'Yani nasıl? Türkiye'yi, çok uzun yıllardır azınlığın çoğunlukla hükmettiği o eski dönemlere geri döndürmek. Mesele insanlara bu vaat ettiklerini daha sonradan yapmak değil vaat ettikleriyle iktidarı ele geçirip sistemi tamamen ele geçirmek.'
Osman Gökçek: CHP'nin amacı iktidara gelip sistemi ele geçirmekOsman Gökçek adaylık süreci hakkında ilk kez konuştu   BEYAZ GAZETE