Körfez Birlik Kooperatifinde Özcan Turhan Güvenoyu Aldı

Merkezi Balıkesir’in Gömeç ilçesinde olan Körfez Birlik Minibüs Taşımacılık Kooperatifi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul seçimlerinde Özcan Turhan yeniden başkan seçildi.

Körfez Birlik Kooperatifinde Özcan Turhan Güvenoyu Aldı

Gömeç S.S.Körfez Birlik Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı ilçenin nezih mekânlarından Meriçler Restoran’da gerçekleştirildi.

Gömeç Kaymakamı Mubarek Agitoğlu, Garnizon Komutanı Özcan Akdemir, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Emniyet Amiri Fikret Bakır’ın da hazır bulunduğu genel kurul toplantısı; saygı duruşu ve İstiklal Marşının bir ağızdan okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığına ilçenin şoförlerinden Muammer Birdar’ın yardımcılığına da Servet Solak’ın seçildiği genel kurulda konuşan Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, genel kurulda yarışan iki başkan adayı ve listelerindeki yönetici adaylarına başarılar dileyerek, hak edenin kazanmasını diledi.

Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunun okunup, ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulunun seçimine geçildi.

Özcan Turhan ve İbrahim Özyavaş’ın hazırladıkları listelerin yarıştığı seçimde; Özcan Turhan ve listesi 22 oy alarak seçimlerin galibi olurken, rakibi İbrahim Özyavaş ve listesi ise 15 oyda kaldı.

Yeniden Körfez Birlik Kooperatifi’nin Başkanlığına seçilen Özcan Turhan yaptığı konuşmada, genel kurul üyelerinin şahsına ve listesindeki arkadaşlarına gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, başlattıkları çalışmalar kapsamında Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık arasında seferler yaparak ulaşımı sağlayan birlik bünyesindeki araçların yenilenerek modernize edilmesinin süreceğini kaydetti.

Yeni dönemde; daha profesyonel bir hizmet anlayışıyla, yolcu memnuniyetini ön plana çıkartmayı hedeflediklerinin altını çizen Turhan, turizm sezonu başta olmak üzere hafta sonlarında ek seferler koymayı planladıkları güzergahlarının sınırları içindeki Körfez Havaalanı yoluyla bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, bu kapsamda minibüslerdeki şoför ve muavinlerinin tek tip kıyafet giymelerine yönelik yaptırımı uygulayacaklarını söyledi.

Körfez Birlik Kooperatifinin internet sitesinin daha çok aktifleştirilerek, geliştirildiğini anlatan Turhan, internet sitesi üzerinden yolcuların dilek ve taleplerinin yanı sıra şikâyetlerini de değerlendirebilme imkanına kavuştuklarını belirten Özcan Turhan, yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşları; Yüksel Şakir, Ahmet Acar, Muhlis Engin ve Servet Solak ile yolcu memnuniyetini ön plana çıkarabilmek için hummalı bir çalışma temposu içerisinde olmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA