Giresun Tso Başkanı Çakırmelikoğlu'ndan Dereli İlçesine Ziyaret

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Dereli ilçesini ziyaret etti.

Çakırmelikoğlu, beraberindeki oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile Kaymakam Ömer Faruk Kala ve Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu'nu ziyareti sonrasında esnaflarla bir araya geldi.
Çakırmelikoğlu, Dereli ilçesinin üçü turizm merkezi olmak üzere birçok otantik ve doğal güzellikleri barındıran yaylalara sahip olduğunu söyledi.

İlçenin turizmde geleceğinin parlak olduğunu ifade eden Çakırmelikoğlu, "Yaylalar diyarı Dereli ilçesinin turizminin kalbi olacağına inanıyoruz. Bu kapsamda yapılacak tüm yatırımların ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağı düşüncesi ile ilçe turlarımıza Dereli'den başlamayı uygun gördük. Giresun merkez ile iç içe geçmiş ve ayrı gayrısı olmayan Dereli ilçemizin turizm geleceği umutlu gözüküyor. Ulaşımda, yol ağlarının standartları yükseldi. Bu yıl içinde Eğribel tüneli çalışmalarının başlayacak olması da sürece olumlu yansıyacaktır" dedi.

Çakırmelikoğlu, Dereli ilçesindeki yaylalara yatırımcıların ilgisinin de hızla arttığına işaret ederek, daha fazla yatırımcı gelmesi noktasında ise bazı bürokratik engellerin yaşandığını, bunların ortadan kaldırılmasını istediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA