Sarımeşe’de Üst Yapı İyileştirmeleri Devam Ediyor

Kartepe genelinde ana arter bağlantılı yollar üzerinde alt yapı çalışmaları sonucu bozulan satıhlar asfalt yama ve parke tamiratları ile onarılıyor.

Sarımeşe’de Üst Yapı İyileştirmeleri Devam Ediyor

Yağışsız havaları en verimli şekilde değerlendiren Kartepe Belediyesi kendi ekip ve ekipmanı ile güzergahlarda yama ve tamirat çalışmalarının bir ayağını da Sarımeşe’de yaptı. Asfalt yama ve parke tamirat ekibi ilçe genelinde alt yapı çalışması sonucu bozulan satıhları tarayarak söz konusu güzergahları tek tek onarıyor. Ekipler Sarımeşe Mahallesi genelinde İSU, İZGAZ ve SEDAŞ gibi kurumlarca yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan güzergahlarda tamirat ve onarım yaparak üst yapıyı iyileştirdi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Asfalt Yama ve Parke Tamirat ekipleri belirlenen program dahilinde başta ana arter yollar olmak üzere bağlantılı ara arter yollarda asfalt yama ve kilitli parke taşı tamiratları ardından güzergahları trafiğe açtı. Ring halinde düzenleme yapan ekipler sıkıntılı noktalarda iyileştirme yaparak sorunları çözüme kavuştururken ilçe halkına rahat bir ulaşım imkanı sunmak için yama ve tamirat çalışmalarını yaptıkları tespitler doğrultusunda gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kaynak: İHA