Başkan Üzülmez ve Ak Kadınlardan Hasta Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra, hasta ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Üzülmez ve Ak Kadınlardan Hasta Ziyareti

Başkanlar hasta ziyaretleri kapsamında İstasyon Mahallesi’nde çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde istirahat eden hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Başkanlar Üzülmez ve Ağra’ya ziyaretleri sırasında, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez ve beraberindekilerle ilk olarak İstasyon Mahallesi’nde Halim Türker’i evinde ziyaret ettiler.

Geniş bir kesim tarafından tanınan ve bölgenin kanaat önderleri arasında gösterilen Türker’e “Allah acil şifalar versin” dileklerinde bulunan başkanlar daha sonra Mustafa Kondu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Sağlık konusunda hassasiyeti yakından bilinen Başkan Üzülmez, yatağa mahkum olan Kartepelilere de moral veren ziyaretleri kapsamında Kani Akçelik ve Turhan Kaya’nın da evlerine konuk oldu. Başkanlar hastaların sağlık durumları ile ilgili hasta yakınlarından bilgi alırken ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Üzülmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ağra, hasta ziyaretlerinde gittikleri evlerde hemşerilerinin sıcak ilgisi ile karşılaşırken ailelerin minik fertlerinin sevgi gösterileri ile de enerji topladı. Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyareti için başkanlara teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA