Mhp’de Güzin Koçak Aday Adaylığını Açıkladı

Eczacı Güzin Koçak, 7 Haziran genel seçimlerde MHP Malatya Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak, “Ülkenin karanlık gidişatına dur demek için adayım” dedi.


MHP Malatya İl binası toplantı salonunda yapılan basın toplantısına Eczacı Güzide Koçak’ı destekleyen MHP’lilerle doldu. Basın toplantısında ilk konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Eczacı Güzide Koçak’ın MHP Malatya milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek, adaylığının başta kendisine, ailesine, MHP teşkilatında ve Malatyalılara hayırlı olmasını diledi.

Eczacı Güzin Koçak ise, 7 Haziran genel seçimlerde MHP Malatya Milletvekili aday adaylığına destek veren herkese yürekten teşekkür ederek, “30 Mart yerel seçimlerinde MHP Pütürge Belediye Başkan adayı oldum. Aslında Pütürge’nin derdini dert edinmeyi, güzel hizmetler yapabilmenin bir sorumluk olduğuna olan inancımdan dolayı başkanlığın nasip olmasını isterdim. Ancak biz Allah’a olan inancı olan insanlarız. Ve hayırlı böyleymiş dedik. Önce vatanımızın bölünmez bütünlüğünden ve Ay yıldızlı Türk bayrağımızın göklerde dalgalanmasında gözü olanlara taviz vermeyeceğiz. Daha sonra birlik ve beraberlik içinde Malatya’nın sorunlarını ortak akılla çözme gayesiyle milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu karar hemen alınmış bir karar değildir. Bir yıla aşkın süre zarfında olgunlaşan bir karardır. Farklı ortamlarda milletvekili adaylığıyla ilgili sıcak mesajlar ve tavsiyeler aldım. Birçok partili büyüğümüzün, partimizin her kademesindeki arkadaşlarımın, üniversitedeki değerli akademisyenlerin ve dostlarım bana verdikleri destekler, milletvekili aday adaylığında büyük katkıları oldu” şeklinde konuştu.

Öte yandan basın açıklamasına başlanılmadan kısa süre önce, MHP İl Binasının hemen yanındaki özel idare iş merkezinin yıkım çalışmaları sırasında parti binasının da sallanması basın açıklaması sırasında heyecana neden oldu.
Kaynak: İHA