Kartepeli Bayanlar 8 Mart Konserinde Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Aysel Demircan, Kartepeli bayanlarla buluştu.

Kartepeli Bayanlar 8 Mart Konserinde Buluştu

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Aysel Demircan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kartepeli bayanlara doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu. KAR-MEK kursiyeri bayanların yoğun ilgi gösterdiği Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki etkinlik Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ve yönetiminin de hazır bulunduğu konserde Demircan, sanatseverlere çeşitli makamlarda birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Tek tek masaları dolaşan Başkan Üzülmez kadınların gününü tebrik ederken miniklerin ilgisi ve sevgisi ile enerji depoladı. Ak Parti iktidarında anayasal olarak kadınlara pozitif ayrımcılıklar sağlandığını hatırlatan Başkan Üzülmez, “KAR-MEK kurslarına katılan bayanlarımızla da ilçemizde hanım kardeşlerimizin yoğun katılımıyla boş vakitlerini değerlendirme ve kendilerini geliştirme imkanı sunmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın kendi emekleriyle neler yapabileceklerini gösterme fırsatı buldukları bu kurslar yanında bayanlara yönelik projelerimizle kadınlarımıza verdiğimiz önem ve destek her geçen gün artarak devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA