Belediye Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi bünyesinde çalışan 127 personele, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verilmeye devam ediliyor.

Belediye Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

Belediye toplantı salonunda düzenlenen eğitim programına Park ve Bahçeler Müdürü Nihat Kara, Ulaştırma Müdürü İbrahim Bilici ve belediye bünyesinde çalışan 110 İş-Kur personelinin yanı sıra norm kadroda çalışan 17 kişi katıldı.

İş sağlığı ve güvenliği eğitim uzmanları Dr. Güven Çeliktaş ve İş Güvenliği Uzmanı Ramazan Öndaş, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi, iş ortamında oluşabilecek olası kazaların önüne geçebilmek için alınması gereken önlemlerin yanı sıra ilk yardım, yangın ve depremde alınacak önlemler ve riskler hakkında çalışanlara bilgiler verdi.

Belediye Başkanvekili Fikri Ölçücü, belediye bünyesinde çalışan personele İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verilmeye devam ettiğini ifade ederek, "Çalışanlarımız kazalara maruz kalmamaları ve bu tür durumlarla karşılaştıklarında neler yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi oluyorlar. Bu tür eğitimlerimiz her zaman devam edecek. Çünkü belediye olarak çalışanlarımızın güvenliğine ve sağlığına önem veriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA